Seleccionar página

CLICK AQUÍ PARA VER PROGRAMA ENTERO

‘LA FRONTAL’ S’ENDINSA AL FUTBOL FEMENÍ DE LA MÀ DEL CE SANT GABRIEL

Amb Antoni Pinilla i Oleguer Presas com a convidats especials, el programa coneix la realitat social del club i quina és la filosofia de treball per ser capdavanter en el futbol femení.

Al Camp Municipal José Luis Ruiz Casado, situat a Sant Adrià del Besòs, visitarem la família del CE Sant Gabriel, en un nou capítol de ‘La Frontal’, a l’FCF TV, aquest dilluns 9 de novembre, a partir de les 20.00 hores. Els exfutbolistes Antoni Pinilla i Oleguer Presas, formats al club blanc-i-blau, seran els convidats especials d’un programa on coneixerem la realitat social del club, i quina és la filosofia de treball per ser una de les entitats capdavanteres en el futbol femení català.

D’entrada, ens trobarem amb el president del CE Sant GabrielGori Peralta, el qual porta cinc temporades dirigint el club. Ha estat jugador, entrenador, coordinador i directiu de l’entitat i coneix com ningú la realitat que es viu al barri i al club. Tenen 47 equips i gairebé 700 llicències federatives, juntament amb una escola de futbol que aplega jugadors i jugadores dels 4 als 6 anys.

Amb l’entrenador del primer equip femení, José González ‘Gonza’, i la jugadora Vanessa Obis repassarem l’actualitat del ‘Santgra’, un dels clubs de referència tant a Catalunya com a la resta de l’estat, ja que compta amb 12 equips i 170 llicències amb jugadores de totes les edats.

A més a més, l’entrenador que va portar l’equip a l’antiga Superlliga femenina, Pedro Martín, i la fundadora dels equips femenins del CE Sant Gabriel, Antonia Belmonte, ens faran un repàs dels inicis del club dins del futbol femení i com es va convertir en un equip pioner a Catalunya.

Al sisè programa de ‘La Frontal’ posarem en valor la tasca social que realitza l’entitat a la ciutat, amb uns 180 jugadors i jugadores becats al 100%, i les ajudes que presten a les famílies dels seus afiliats en situació de vulnerabilitat.

Els altres noms destacats que apareixeran al programa seran els ex jugadors Antoni Pinilla i Oleguer Presas, que van desenvolupar part de la seva etapa formativa al CE Sant Gabriel. Tanmateix, van vestir la samarreta de la Selecció Catalana Absoluta, ens explicaran com van ser els seus inicis al club i el recorregut que van tenir durant la seva carrera professional.